Kurum Adı : Ögretmen Evi ve Akşam Sanat Okulu
WEB Adresi : http://adilcevazogretmenevi.meb.k12.tr
Adres : Çayır mah. Ofis Cad. No8 Adicevaz/BİTLİS

VİZYON
Kurumumuz Eğitimsel, Sosyal ve Kültürel özelliğini koruyarak; bilgi, birikim ve teknolojinin sosyal hayata etkin ve sorunsuz indirgemesinde farklılıklar üreterek, tüm birimlerimizde, bilgi ve birikimlerimiz ile kazandırdığımız öngörümüzü etkili bir şekilde kullanarak yapacağımız planlama ile kaliteyi yakalamak.

MİSYON
İlçemizde Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve ilkeleri doğrultusunda yasa ve yönetmelik çerçevesinde sosyal kültürel tesis özelliğini koruyarak en iyi hizmeti sunmaktır. İlkemiz müşteri odaklıdır. Müşterisiz iş, işsiz kurum olmaz. Kaliteli hizmet, müşteri isteğinin karşılanması ile mümkündür. Gelişmemizin ve iyi hizmet vermenin temel ilkesi olan dürüstlük ve sürekli gelişmeyi kendimize şiar edindik. Bu çalışmalarımızı kurum yönetmeliğindeki amaç bölümünde belirtildiği doğrultuda, Milli Eğitim Bakanlığı´na bağlı öğretmenevleri, lokalleri ve eğitim merkezleri sosyal tesislerin kuruluş, yönetim, işletme ve denetim esaslarına göre düzenlemekteyiz.

Öğretmen Sayısı : 0
Rehber Öğretmen Sayısı : 0
Öğrenci Sayısı : 0
Öğretim Şekli :
Ders Başlama ve Bitiş Saati : 7/24 hizmet vermekteyiz
Derslik Sayısı : 0 Atölye-İşlik Sayısı : 0
Fen Laboratuarı Sayısı : 0 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 0
Resim Sınıfı Sayısı : 0 Müzik Sınıfı Sayısı : 0
Yabancı Dil : İnternet Bağlantısı : ADSL (8 Mbit)
Hazırlık Sınıfı : 0 Konferans Salonu : 0
Spor Salonu : 0 Yemekhane : 0
Misafirhane : 0 Kütüphane : 0
Kantin : 0 Revir : 0
Lojman Sayısı : 0
Lojman Bilgisi :
Isınma Şekli : Kalorifer

ULAŞIM BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : Öğretmenevimiz İlçe Merkezinde olup Bitlis il merkezine 89 KM uzaklıktadır.
Ulaşım : Adilcevaz ilçe otogarına 300 m mesafede olup Ağrı,Van istikametine giden bütün otobüsler şehrimizden geçmektedir.İl merkezinden sabah 11:00 ve akşam 15:45 de Adilcevaz belediye otobüsleri kalkış yapmaktadır.
Servis Bilgisi :
Yerleşim Yeri Bilgisi :